Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(13)
Forma i typ
Książki
(13)
Poradniki i przewodniki
(4)
Dostępność
dostępne
(11)
tylko na miejscu
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
św. Jana 10 (Dorośli)
(3)
Łaska 46/48 (Filia 2)
(3)
20 Stycznia 14 (Filia 4)
(6)
Czytelnia św. Jana 10 (Dorośli)
(1)
Autor
Aszkiewicz Ewa
(3)
Chojnacka Romana
(2)
Baryga Mirosław
(1)
Brodnicki Pascal
(1)
Czekaj Joanna
(1)
Goudchaux Florence
(1)
Helińska Ewa
(1)
Hinous Pascal
(1)
Hładki Cezary
(1)
Igras Kazimierz
(1)
Kobyliński Szymon
(1)
Laraison Émilie
(1)
Miecińska Blanka
(1)
Nehring Halina
(1)
Odachowska-|Zielińska Ewa
(1)
Peterson James
(1)
Rybakiewicz Rajmund
(1)
Trojankowska Magdalena
(1)
Walden Hilaire
(1)
Wielgosz Teresa
(1)
Wielgosz Zbigniew
(1)
Wolski Franciszek
(1)
Wrońska Anna
(1)
Zieliński Andrzej Robert
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
2000 - 2009
(8)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(13)
Język
polski
(13)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Kucharstwo
(12)
Glikemia
(1)
Gospodarstwo domowe
(1)
Higiena
(1)
Kucharstwo dietetyczne
(1)
Mięso
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Odżywianie
(1)
Przemiana materii
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
Ryby
(1)
Wędkarstwo
(1)
Wędzarnictwo
(1)
Ziemiaństwo
(1)
Temat: czas
1801-
(1)
1901-
(1)
Gatunek
Poradniki
(3)
Poradnik
(2)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Dom i ogród
(1)
Hobby i czas wolny
(1)
Kulinaria
(1)
13 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okł. "Bożena Dykiel poleca".
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia św. Jana 10 (Dorośli)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
"Batch cooking – tak dziś gotuje cały świat: szybko, tanio, zdrowo i przyjemnie. Domowe posiłki dla rodziny, zdrowe i pyszne, możliwe do przygotowania raz w tygodniu, to marzenie wielu z nas. Wszyscy wiemy, że należy się dobrze i zdrowo odżywiać… Ale kto ma czas codziennie biegać po zakupy i gotować po całym dniu wypełnionym pracą i innymi obowiązkami? Dzięki tej książce teraz będzie to możliwe: możesz przygotować wszystkie posiłki na cały tydzień jednego dnia i to w maksymalnie 2 godziny! W tygodniu tylko podgrzewasz i podajesz: wszystko gotowe w 15 minut! Metoda ta, zwana z angielskiego batch cooking, „gotowanie zestawami”, dotarła do nas z Ameryki i oznacza gotowanie z wyprzedzeniem i tworzenie zestawów według menu na cały tydzień. I robi furorę na całym świecie! Nic dziwnego. Bo pozwala oszczędzić czas i pieniądze. Podaje gotowe listy zakupów (więc nie musisz samodzielnie podejmować decyzji ani planować). Radzi, jak przygotować i przechowywać produkty. I jak nie marnować jedzenia wykorzystując wszystko, co zostaje. Oto 15 jadłospisów dla 4 osobowej rodziny, czyli 75 potraw. Spróbuj, a pokochasz tę metodę i tę książkę, bo jest nie tylko przyjazna i praktyczna, ale piękna, oryginalnie zakomponowana, pełna wspaniałych zdjęć. [wydawca]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 614/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jak to zrobić w kuchni? / James Peterson ; [przekład Ewa Helińska]. - Poznań : Vesper, copyright 2017. - 420 stron : ilustracje kolorowe ; 23 cm.
Na okł.: Bogato ilustrowany przewodnik, 484 podstawowe narzędzia, porady, techniki & triki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Wędzenie mięsa i ryb : [oraz budowa wędzarni] / Franciszek Wolski. - Warszawa : Arystoteles, 2013. - 63 strony : fotografie kolorowe ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
św. Jana 10 (Dorośli)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 799 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łaska 46/48 (Filia 2)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
20 Stycznia 14 (Filia 4)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej